Лудогорец изигра може би най-силния си мач в Европа за последните

...
Лудогорец изигра може би най-силния си мач в Европа за последните
Коментари Харесай

Безмилостен Лудогорец разгроми ЦСКА Москва

Лудогорец  изигра може би най-силния си мач в Европа за последните 4 години. След полувреме, в което изоставаше с 0:1 от ЦСКА, българският първенец излезе през вторите 45 минути с единствената мисъл да разбие своя конкурент и тъкмо и това направи.
След именити за българския футбол 30 минути " орлите " вкараха 5 гола във вратата на съветския национал Игор Акинфеев и стигнаха до сензационно 5:1 против московските " армейци ". 
Още в 11` неточност в отбрана при центриране от директен свободен удар разреши на Дивеев да се разпише с глава. Лудогорец пък уцели две греди още в първите 20 минути и изпусна няколко прелестни положения, които разрешиха на ЦСКА да се отдръпна с задатък. Това обаче не беше задоволително за гостите, които въобще не допускаха какво ще се случи при започване на второто полувреме. 
Още преди да са изтекли и 5 минути от второто полувреме Лудогорец към този момент водеше в резултата. В 48` Вандерсон се разписа след неточност на Акинфеев, а Лукоки оформи обрата след прелестна асистенция на Антон Недялков - 2:1 за Лудогорец.
Какво се случи до края на мача, кой състезател на " орлите " вкара хеттрик и по какъв начин Лудогорец се озова на върха в групата, прочетете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР